Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

Kůta MM ČR motokrosu - Časový harmonogram družstva 2018

Časový harmonogram družstva 2018

Sobota
17:00 20:00 administrativní a technické přejímky
Neděle
07:00 08:00 administrativní a technické přejímky
08:00 1. zasedání Jury
Volný trénink
08:00 08:15 Veterán 15min
08:15 08:20 zkouška startu MX1
08:20 08:40 MX1 20min
08:45 08:50 zkouška startu MX2
08:50 09:10 MX2 20min
09:15 09:20 zkouška startu MX3
09:20 09:40 MX3 20min
09:40 10:10 úprava trati
09:50 Rozprava s jezdci (na startu)
Kvalifikační závod Družstev – kvalifikační trénink Veterán
10:10 10:15 zkouška startu Veterán
10:15 10:35 Veterán 20min
10:30 uzavření předstartovního prostoru MX1
10:40 11:00 MX1 15min + 2 kola
11:00 uzavření předstartovního prostoru MX2
11:10 11:30 MX2 15min + 2 kola
11:30 uzavření předstartovního prostoru MX3
11:40 12:00 MX3 15min + 2 kola
12:10 2. zasedání Jury
12:00 13:00 úprava trati
12:40 12:50 Slavnostní zahájení a představení jezdců
Závody – finálové jízdy
12:55 uzavření předstartovního prostoru MX1 + MX2
13:05 13:35 1. závod MX1 + MX2 25min + 2 kola
13:35 uzavření předstartovního prostoru Veterán
13:45 14:05 1. finálová jízda Veterán 15min + 2 kola
14:05 14:35 úprava trati
14:35 uzavření předstartovního prostoru MX2 + MX3
14:45 15:15 2. závod MX2 + MX3 25min + 2 kola
15:15 uzavření předstartovního prostoru Veterán
15:25 15:45 2. finálová jízda Veterán 15min + 2 kola
15:45 vyhlášení vítězů Veterán
15:50 uzavření předstartovního prostoru MX3 + MX1
16:00 16:30 3. závod MX3 + MX1 25min + 2 kola
16:35 vyhlášení vítězů Družstev
16:50 3. zasedání Jury