Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

Kůta MM ČR motokrosu - Časový harmonogram 2013
pondělí, 02 leden 2012 01:06

Časový harmonogram 2013

Napsal(a) 
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
{tab=Varianta A} Časový harmonogram - varianta A všechny třídy do 50 jezdců a dobré počasí                   v1304032030 Sobota 17:00 21:00 administrativní a technické přejímky Neděle 06:30 07:30 administrativní a technické přejímky   08:00   1. zasedání Jury   Volný trénink 08:00 08:30 MX2 30min 08:35 09:05 MX1 30min 09:10 09:25 Veterán 15min   09:25 10:00 úprava trati   09:30   Rozprava s jezdci (u Oficiální vývěsky)   Kvalifikační trénink 10:00 10:30 MX2 30min 10:35 10:40 zkouška startu MX2 10:45 11:15 MX1 30min 11:20 11:25 zkouška startu MX1 11:30 11:50 Veterán 20min 11:55 12:00 zkouška startu Veterán   12:00   2. zasedání Jury   12:00 13:00 úprava trati   12:40 13:00 Slavnostní zahájení a představení jezdců     13:00 13:30 MX2 finále A - postupuje 18 25min 2 kola 13:50 14:20 MX1 finále A - postupuje 18 25min 2 kola 14:40 14:00 Veterán 1.finálová jízda 15min 2 kola   15:00 15:30 úprava trati     15:30 15:55 MX1 MX2 - finále B - postupují 2 2 20min 2 kola 16:10 16:30 Veterán 2.finálová jízda 15min 2 kola 16:30   Veterán vyhlášení vítězů 16:50 17:25 MX1 MX2 - superfinále 30min 2 kola 17:25   MX1, MX2 vyhlášení vítězů   18:00   3. zasedání Jury {tab=Varianta B} Časový harmonogram - varianta B všechny třídy do 50 jezdců a špatné počasí                   v1304032030 Sobota 17:00 21:00 administrativní a technické přejímky Neděle 06:30 07:30 administrativní a technické přejímky   08:00   1. zasedání Jury   Volný trénink 08:00 08:30 MX2 30min 08:35 09:05 MX1 30min 09:10 09:25 Veterán 15min   span style="font-family: Trebuchet MS;" face="Trebuchet MS" best online casino data-mce-mark="1">09:25 10:15 úprava trati   09:45   Rozprava s jezdci (u Oficiální vývěsky)   Kvalifikační trénink 10:15 10:45 MX2 30min 10:50 10:55 zkouška startu MX2 11:00 11:30 MX1 30min 11:35 11:40 zkouška startu MX1 11:45 12:05 Veterán 20min 12:10 12:15 zkouška startu Veterán   12:15 13:00 úprava trati   12:15   2. zasedání Jury   12:40 13:00 Slavnostní zahájení a představení jezdců     13:00 13:30 MX2 finále A - postupuje 18 25min 2 kola 13:50 14:20 MX1 finále A - postupuje 18 25min 2 kola   14:20 14:50 úprava trati   14:50 15:10 Veterán 15min 2 kola     15:30 15:55 MX1 MX2 - finále B - postupují 2 2 20min 2 kola   15:55 16:25 úprava trati   16:25 16:45 Veterán 15min 2 kola 16:45   Veterán vyhlášení vítězů 17:05 17:40 MX1 MX2 - superfinále 30min 2 kola 17:40   MX1 MX2 vyhlášení vítězů   18:00   3. zasedání Jury {/tabs} v1203290225
Číst 8957 krát Naposledy změněno sobota, 12 prosinec 2015 04:56