Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

Kůta MM ČR motokrosu - Časový harmonogram
Časový harmonogram

Časový harmonogram (11)

pondělí, 02 leden 2012 01:06

Časový harmonogram Veterán poslední

Napsal(a)
Sobota 17:00 20:00 administrativní a technické přejímky Neděle 07:00 09:00 administrativní a technické přejímky 08:00 1. zasedání Jury Volný trénink 07:45 08:00 Ženy 15min 08:05 08:20 MX1 15min 08:25 08:40 MX2 15min 08:45 09:00 Veterán 15min 09:00 09:30 úprava trati 09:10 Rozprava s jezdci Kvalifikační trénink 09:30 09:35 zkouška startu Ženy 09:35 09:50 Ženy 15min 09:55 10:00 zkouška startu MX1 10:00 10:25 MX1 25min 10:30 10:35 zkouška startu MX2 10:35 11:00 MX2 25min 11:05 11:10 zkouška startu Veterán 11:10 11:30 Veterán 20min 11:40 zaváděcí kolo 11:45 12:05 1. finálová jízda Ženy 15min + 2 kola 12:15 2. zasedání Jury 12:05 13:00 úprava trati 12:40 12:50 Slavnostní zahájení a představení jezdců odpolední blok 13:00 zaváděcí kolo 13:05 13:40 MX1 30min + 2 kola 13:45 zaváděcí kolo 13:50 14:25 MX2 30min + 2 kola 14:30 zaváděcí kolo 14:35 14:55 Veterán 15min + 2 kola 15:00 zaváděcí kolo 15:05 15:25 2.finálová jízda Ženy 15min + 2 kola 15:25 vyhlášení vítězů Ženy 15:25 15:55 úprava trati 15:55 zaváděcí kolo 16:00 16:35 MX1 30min + 2 kola 16:35 vyhlášení vítězů MX1 16:45 zaváděcí kolo 16:50 17:25 MX2 30min + 2 kola 17:25 vyhlášení vítězů MX2 17:35 zaváděcí kolo 17:40 18:00 Veterán 15min + 2 kola 18:00 vyhlášení vítězů Veterán a Veterán 50+ 18:10 3. zasedání Jury
pondělí, 02 leden 2012 01:06

Časový harmonogram MX2 poslední

Napsal(a)
Sobota 17:00 20:00 administrativní a technické přejímky Neděle 07:00 09:00 administrativní a technické přejímky 08:00 1. zasedání Jury Volný trénink 07:45 08:00 Ženy 15min 08:05 08:20 Veterán 15min 08:25 08:40 MX1 15min 08:45 09:00 MX2 15min 09:00 09:30 úprava trati 09:10 Rozprava s jezdci Kvalifikační trénink 09:30 09:35 zkouška startu Ženy 09:35 09:50 Ženy 15min 09:55 10:00 zkouška startu Veterán 10:00 10:20 Veterán 20min 10:25 10:30 zkouška startu MX1 10:30 10:55 MX1 25min 11:00 11:05 zkouška startu MX2 11:05 11:30 MX2 25min 11:40 zaváděcí kolo 11:45 12:05 1. finálová jízda Ženy 15min + 2 kola 12:15 2. zasedání Jury 12:05 13:00 úprava trati 12:40 12:50 Slavnostní zahájení a představení jezdců odpolední blok 13:00 zaváděcí kolo 13:05 13:25 Veterán 15min + 2 kola 13:30 zaváděcí kolo 13:35 14:10 MX1 30min + 2 kola 14:15 zaváděcí kolo 14:20 14:55 MX2 30min + 2 kola 15:00 zaváděcí kolo 15:05 15:25 2.finálová jízda Ženy 15min + 2 kola 15:25 vyhlášení vítězů Ženy 15:25 15:55 úprava trati 15:55 zaváděcí kolo 16:00 16:20 Veterán 15min + 2 kola 16:20 vyhlášení vítězů Veterán a Veterán 50+ 16:30 zaváděcí kolo 16:35 17:10 MX1 30min + 2 kola 17:10 vyhlášení vítězů MX1 17:20 zaváděcí kolo 17:25 18:00 MX2 30min + 2 kola 18:00 vyhlášení vítězů MX2 18:10 3. zasedání Jury
pondělí, 02 leden 2012 01:06

Časový harmonogram MX1 poslední

Napsal(a)
Sobota 17:00 20:00 administrativní a technické přejímky Neděle 07:00 09:00 administrativní a technické přejímky 08:00 1. zasedání Jury Volný trénink 07:45 08:00 Ženy 15min 08:05 08:20 MX2 15min 08:25 08:40 Veterán 15min 08:45 09:00 MX1 15min 09:00 09:30 úprava trati 09:10 Rozprava s jezdci Kvalifikační trénink 09:30 09:35 zkouška startu Ženy 09:35 09:50 Ženy 15min 09:55 10:00 zkouška startu MX2 10:00 10:25 MX2 25min 10:30 10:35 zkouška startu Veterán 10:35 10:55 Veterán 20min 11:00 11:05 zkouška startu MX1 11:05 11:30 MX1 25min 11:40 zaváděcí kolo 11:45 12:05 1. finálová jízda Ženy 15min + 2 kola 12:15 2. zasedání Jury 12:05 13:00 úprava trati 12:40 12:50 Slavnostní zahájení a představení jezdců odpolední blok 13:00 zaváděcí kolo 13:05 13:40 MX2 30min + 2 kola 13:45 zaváděcí kolo 13:50 14:10 Veterán 15min + 2 kola 14:15 zaváděcí kolo 14:20 14:55 MX1 30min + 2 kola 15:00 zaváděcí kolo 15:05 15:25 2.finálová jízda Ženy 15min + 2 kola 15:25 vyhlášení vítězů Ženy 15:25 15:55 úprava trati 15:55 zaváděcí kolo 16:00 16:35 MX2 30min + 2 kola 16:35 vyhlášení vítězů MX2 16:45 zaváděcí kolo 16:50 17:10 Veterán 15min + 2 kola 17:10 vyhlášení vítězů Veterán a Veterán 50+ 17:20 zaváděcí kolo 17:25 18:00 MX1 30min + 2 kola 18:00 vyhlášení vítězů MX1 18:10 3. zasedání Jury
pondělí, 02 leden 2012 01:06

Časový harmonogram 2015 Družstva

Napsal(a)
Sobota 17:00 20:00 administrativní a technické přejímky Neděle 07:00 08:00 administrativní a technické přejímky 08:00 1. zasedání Jury Volný trénink 08:00 08:15 85ccm 15min 08:15 08:20 zkouška startu MX1 08:20 08:40 MX1 20min 08:45 08:50 zkouška startu MX2 08:50 09:10 MX2 20min 09:15 09:20 zkouška startu MX3 09:20 09:40 MX3 20min 09:40 10:10 úprava trati 09:50 Rozprava s jezdci (u Oficiální vývěsky) Kvalifikační závod Družstev – kvalifikační trénink 85ccm 10:10 10:15 zkouška startu 85ccm 10:15 10:35 85ccm 20min 10:30 uzavření předstartovního prostoru MX1 10:40 11:00 MX1 15min 2 kola 11:00 uzavření předstartovního prostoru MX2 11:10 11:30 MX2 15min 2 kola 11:30 uzavření předstartovního prostoru MX3 11:40 12:00 MX3 15min 2 kola 12:10 2. zasedání Jury 12:00 13:00 úprava trati 12:40 12:50 Slavnostní zahájení a představení jezdců Závody – finálové jízdy online casino solid #000000;" height="17">12:55 uzavření předstartovního prostoru MX1 MX2 13:05 13:40 1. závod MX1 MX2 30min 2 kola 13:40 uzavření předstartovního prostoru 85ccm 13:50 14:10 1. finálová jízda 85ccm 15min 2 kola 14:10 14:40 úprava trati 14:30 uzavření předstartovního prostoru MX2 MX3 14:40 15:15 2. závod MX2 MX3 30min 2 kola 15:15 uzavření předstartovního prostoru 85ccm 15:25 15:45 2. finálová jízda 85ccm 15min 2 kola 15:45 vyhlášení vítězů 85ccm 15:50 uzavření předstartovního prostoru MX3 MX1 16:00 16:35 3. závod MX3 MX1 30min 2 kola 16:35 vyhlášení vítězů Družstev 16:50 3. zasedání Jury
pondělí, 02 leden 2012 01:06

Časový harmonogram 2015 MX2 poslední

Napsal(a)
Sobota 17:00 20:00 administrativní a technické přejímky Neděle 07:00 09:00 administrativní a technické přejímky 08:00 1. zasedání Jury Volný trénink 08:00 08:15 Ženy 15min 08:15 08:30 Veterán 15min 08:30 08:45 MX1 15min 08:45 09:00 MX2 15min 09:00 09:30 úprava trati 09:10 Rozprava s jezdci Kvalifikační trénink 09:30 09:35 zkouška startu Ženy 09:35 09:50 Ženy 15min 09:55 10:00 zkouška startu Veterán 10:00 10:20 Veterán 20min 10:25 10:30 zkouška startu MX1 10:30 10:55 MX1 25min 11:00 11:05 zkouška startu MX2 11:05 11:30 MX2 25min 11:40 zaváděcí kolo 11:45 12:10 1. finálová jízda Ženy 20min + 2 kola 12:15 2. zasedání Jury 12:05 13:00 úprava trati 12:40 12:50 Slavnostní zahájení a představení jezdců odpolední blok 13:00 zaváděcí kolo 13:05 13:25 Veterán 15min + 2 kola 13:30 zaváděcí kolo 13:35 14:10 MX1 30min + 2 kola 14:15 zaváděcí kolo 14:20 14:55 MX2 30min + 2 kola 15:00 zaváděcí kolo 15:05 15:30 2.finálová jízda Ženy 20min + 2 kola 15:30 vyhlášení vítězů Ženy 15:30 16:00 úprava trati 16:00 zaváděcí kolo 16:05 16:25 Veterán 15min + 2 kola 16:25 vyhlášení vítězů Veterán a Veterán 50+ 16:35 zaváděcí kolo 16:40 17:15 MX1 30min + 2 kola 17:15 vyhlášení vítězů MX1 17:25 zaváděcí kolo 17:30 18:05 MX2 30min + 2 kola 18:05 vyhlášení vítězů MX2 18:10 3. zasedání Jury
pondělí, 02 leden 2012 01:06

Časový harmonogram 2015 Veterán poslední

Napsal(a)
Sobota 17:00 20:00 administrativní a technické přejímky Neděle 07:00 09:00 administrativní a technické přejímky 08:00 1. zasedání Jury Volný trénink 08:00 08:15 Ženy 15min 08:15 08:30 MX1 15min 08:30 08:45 MX2 15min 08:45 09:00 Veterán 15min 09:00 09:30 úprava trati 09:10 Rozprava s jezdci Kvalifikační trénink 09:30 09:35 zkouška startu Ženy 09:35 09:50 Ženy 15min 09:55 10:00 zkouška startu MX1 10:00 10:25 MX1 25min 10:30 10:35 zkouška startu MX2 10:35 11:00 MX2 25min 11:05 11:10 zkouška startu Veterán 11:10 11:30 Veterán 20min 11:40 zaváděcí kolo 11:45 12:10 1. finálová jízda Ženy 20min + 2 kola 12:15 2. zasedání Jury 12:05 13:00 úprava trati 12:40 12:50 Slavnostní zahájení a představení jezdců odpolední blok 13:00 zaváděcí kolo 13:05 13:40 MX1 30min + 2 kola 13:45 zaváděcí kolo 13:50 14:25 MX2 30min + 2 kola 14:30 zaváděcí kolo 14:35 14:55 Veterán 15min + 2 kola 15:00 zaváděcí kolo 15:05 15:30 2.finálová jízda Ženy 20min + 2 kola 15:30 vyhlášení vítězů Ženy 15:30 16:00 úprava trati 16:00 zaváděcí kolo 16:05 16:40 MX1 30min + 2 kola 16:40 vyhlášení vítězů MX1 16:50 zaváděcí kolo 16:55 17:30 MX2 30min + 2 kola 17:30 vyhlášení vítězů MX2 17:40 zaváděcí kolo 17:45 18:05 Veterán 15min + 2 kola 18:05 vyhlášení vítězů Veterán a Veterán 50+ 18:10 3. zasedání Jury
pondělí, 02 leden 2012 01:06

Časový harmonogram 2015 MX1 poslední

Napsal(a)
Sobota 17:00 20:00 administrativní a technické přejímky Neděle 07:00 09:00 administrativní a technické přejímky 08:00 1. zasedání Jury Volný trénink 08:00 08:15 Ženy 15min 08:15 08:30 Veterán 15min 08:30 08:45 MX2 15min 08:45 09:00 MX1 15min 09:00 09:30 úprava trati 09:10 Rozprava s jezdci Kvalifikační trénink 09:30 09:35 zkouška startu Ženy 09:35 09:50 Ženy 15min 09:55 10:00 zkouška startu Veterán 10:00 10:20 Veterán 20min 10:25 10:30 zkouška startu MX2 10:30 10:55 MX2 25min 11:00 11:05 zkouška startu MX1 11:05 11:30 MX1 25min 11:40 zaváděcí kolo 11:45 12:10 1. finálová jízda Ženy 20min + 2 kola 12:15 2. zasedání Jury 12:05 13:00 úprava trati 12:40 12:50 Slavnostní zahájení a představení jezdců odpolední blok 13:00 zaváděcí kolo 13:05 13:25 Veterán 15min + 2 kola 13:30 zaváděcí kolo 13:35 14:10 MX2 30min + 2 kola 14:15 zaváděcí kolo 14:20 14:55 MX1 30min + 2 kola 15:00 zaváděcí kolo 15:05 15:30 2.finálová jízda Ženy 20min + 2 kola 15:30 vyhlášení vítězů Ženy 15:30 16:00 úprava trati 16:00 zaváděcí kolo 16:05 16:25 Veterán 15min + 2 kola 16:25 vyhlášení vítězů Veterán a Veterán 50+ 16:35 zaváděcí kolo 16:40 17:15 MX2 30min + 2 kola 17:15 vyhlášení vítězů MX2 17:25 zaváděcí kolo 17:30 18:05 MX1 30min + 2 kola 18:05 vyhlášení vítězů MX1 18:10 3. zasedání Jury
pondělí, 02 leden 2012 01:06

Časový harmonogram 2015 Kramolín

Napsal(a)
Sobota 17:00 20:00 administrativní a technické přejímky Neděle 07:00 09:00 administrativní a technické přejímky 08:00 1. zasedání Jury Volný trénink 07:45 08:00 Ženy 15min 08:05 08:20 MX1 15min 08:25 08:40 MX2 15min 08:45 09:00 Veterán 15min 09:00 09:30 úprava trati 09:10 Rozprava s jezdci Kvalifikační trénink 09:30 09:35 zkouška startu Ženy 09:35 09:50 Ženy 15min 09:55 10:00 zkouška startu MX1 10:00 10:25 MX1 25min 10:30 10:35 zkouška startu MX2 10:35 11:00 MX2 25min 11:05 11:10 zkouška startu Veterán 11:10 11:30 Veterán 20min 11:35 Uzavření předstartovního prostoru 11:45 12:10 1. finálová jízda Ženy 20min 2 kola 12:15 2. zasedání Jury 12:05 13:00 úprava trati 12:40 12:50 Slavnostní zahájení a představení jezdců odpolední blok 12:50 Uzavření předstartovního prostoru 13:00 13:40 MX1 30min 2 kola 13:40 t style="border: 1px solid #000000;" best online casino bgcolor="#FFFF99"> Uzavření předstartovního prostoru 13:50 14:30 MX2 30min 2 kola 14:30 Uzavření předstartovního prostoru 14:40 15:05 Veterán 15min 2 kola 15:05 Uzavření předstartovního prostoru 15:15 15:40 2.finálová jízda Ženy 20min 2 kola 15:40 vyhlášení vítězů Ženy 15:40 16:05 úprava trati 16:05 Uzavření předstartovního prostoru 16:15 16:55 MX1 30min 2 kola 16:55 vyhlášení vítězů MX1 16:55 Uzavření předstartovního prostoru 17:05 17:45 MX2 30min 2 kola 17:45 vyhlášení vítězů MX2 17:45 Uzavření předstartovního prostoru 17:55 18:15 Veterán 15min 2 kola 18:15 vyhlášení vítězů Veterán a Veterán 50 18:20 3. zasedání Jury
pondělí, 02 leden 2012 01:06

Časový harmonogram 2014

Napsal(a)
{tab=Varianta A} Časový harmonogram - varianta A všechny třídy do 50 jezdců a dobré počasí                   v1203290225 Sobota 17:00 20:00 administrativní a technické přejímky Neděle 07:00 09:00 administrativní a technické přejímky   08:00   1. zasedání Jury   Volný trénink 08:00 08:15 Ženy / Veterán / 85ccm 15min 08:20 08:50 MX2 30min 08:55 09:25 MX1 30min   09:25 10:00 úprava trati   09:30   Rozprava s jezdci (u Oficiální vývěsky)   Kvalifikační trénink 10:00 10:20 Ženy / Veterán / 85ccm 20min 10:25 10:30 zkouška startu Ženy / Veterán / 85ccm 10:35 11:05 MX2 30min 11:10 11:15 zkouška startu MX2 11:20 11:50 MX1 30min 11:55 12:00 zkouška startu MX1   12:00   2. zasedání Jury   12:00 13:00 úprava trati   12:40 13:00 Slavnostní zahájení a představení jezdců   1. finálové jízdy 13:00 13:20 Ženy / Veterán / 85ccm 15min + 2 kola 13:35 14:10 MX2 30min + 2 kola 14:25 15:00 MX1 30min + 2 kola   15:00 15:30 úprava trati   2. finálové jízdy 15:30 15:50 Ženy / Veterán / 85ccm 15min + 2 kola 15:50   vyhlášení vítězů 16:10 16:45 MX2 30min + 2 kola 16:45   vyhlášení vítězů 17:05 17:40 MX1 30min + 2 kola 17:40   vyhlášení vítězů   18:00   3. zasedání Jury {tab=Varianta B} Časový harmonogram - varianta B všechny třídy do 50 jezdců a špatné počasí                   v1203290225 Sobota 17:00 20:00 administrativní a technické přejímky Neděle 07:00 09:00 administrativní a technické přejímky   08:00   1. zasedání Jury   Volný trénink 08:00 08:15 Ženy / Veterán / 85ccm 15min 08:20 08:50 MX2 30min 08:55 09:25 MX1 30min   09:25 10:15 úprava trati   09:45   Rozprava s jezdci (u Oficiální vývěsky)   Kvalifikační trénink 10:15 10:35 Ženy / Veterán / 85ccm 20min 10:40 10:45 zkouška startu Ženy / Veterán / 85ccm 10:50 11:20 MX2 30min 11:25 11:30 zkouška startu MX2 11:35 12:05 MX1 30min 12:10 12:15 zkouška startu MX1   12:15 13:00 úprava trati   12:15   2. zasedání Jury   12:40 13:00 Slavnostní zahájení a představení jezdců   1. finálové jízdy 13:00 13:20 Ženy / Veterán / 85ccm 15min + 2 kola 13:35 14:10 MX2 30min + 2 kola   14:10 14:40 úprava trati   14:40 15:15 MX1 30min + 2 kola   2. finálové jízdy 15:30 15:50 Ženy / Veterán / 85ccm 15min + 2 kola 15:50   vyhlášení vítězů   15:50 16:20 úprava trati   16:20 16:55 MX2 30min + 2 kola 16:55   vyhlášení vítězů 17:15 17:50 MX1 30min + 2 kola 17:50   vyhlášení vítězů   18:00   3. zasedání Jury {/tabs} v1203290225